Periplu american pentru Avram Gal-intalnire la nivel inalt cu Bonnie Carroll, fondatoarea Asociației Tragedy Assitance Program for Survivors.

Fondatoarea Asociației Tragedy Assitance Program for Survivors , Doamna Bonnie Carroll , a avut o intalnire cu Avram Gal.

Bonnie Carrol si Avram Gal.

Pentru dedicare și sprit de sacrificiu dna Bonnie Carrol a fost distinsă de președintele SUA, Barack Obama, cu „Medalia libertății”.

Avram Gal :

Am avut astăzi prilejul să o întâlnesc pe doamna Bonnie Carroll, fondatoarea Asociației “Tragedy Assitance Program for Survivors (TAPS)”. Organizația non-guvernamentală coordonată de dna Carrol derulează programe de asistență în sprijinul familiilor soldaților care și-au pierdut viața în teatrele de război. TAPS sprijină îndeaproape Armata SUA, dna Carrol dedicandu-și întreaga carieră ajutorării celor care împărtășesc aceeași poveste de viață cu domnia sa.

Soțul dumneaei, Generalul de brigada Tom Carroll și-a pierdut viața în anul 1992 intr-un accident aviatic cu un aparat militar C-12. Pentru dedicare și spirit de sacrificiu dna Bonnie Carrol a fost distinsă de președintele SUA, Barack Obama, cu „Medalia libertății”.Cu această ocazie, am discutat despre oportunitatea racordării unor ONG-uri din România la rețeaua TAPS, cu scopul de a beneficia de sprijinul și experiența domniei sale în dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii din sfera asistenței sociale.

Foto : facebook.com/avram.gal