Florin Citu a anuntat ieri ca vrea sefia PNL-Ludovic Orban crede ca nu vor fi fisuri intre el si premier.

Florin Citu a anuntat ieri ca vrea sefia PNL-Ludovic Orban crede ca nu vor fi fisuri intre el si premier.

In cursul zilei de duminica premierul Florin Citu a anuntat oficial ca va candida impotriva lui Ludovic Orban la sefia PNL.

Vezi aici :https://stiriturda.net/premierul-florin-citu-in-vizita-la-cluj/

Actualul premier a precizat ca e nevoie de un nou suflu in partid si ca va castiga pentru ca nu exista alta alternativa.

El a precizat :

O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte. (…) Am avut o discuție cu Ludovic Orban și i-am spus că voi câștiga.

Pe de alta parte presedintele PNL ,Ludovic Orban ,a declarat ca nu crede ca vor fi fisuri in legatura sa cu Florin Citu.

Acesta a mai adaugat :

Important este să-şi facă treaba. Deci, noi suntem concentraţi, chiar dacă există o competiţie, cum e firesc, pentru că din patru în patru ani avem alegeri în partid, chiar dacă e o competiţie, împreună cu premierul Cîţu luăm, practic, toate deciziile importante, împreună participăm la şedinţele coaliţiei, şi între noi nu va exista nicio fisură, pentru că avem un program de guvernare care trebuie pus în practică, avem campania de vaccinare care este vitală pentru revenirea la normalitate într-un termen cât mai scurt, evident, pregătirea PNRR care reprezintă un instrument esenţial pentru relansarea economiei.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/vizita-lui-ludovic-orban-in-judet/