Finalizare cu covor asfaltic a portiunii DJ 161J Rosieni-Geaca.

COMUNICAT al CJ Cluj pe pagina facebook.com/cjcluj :

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐚 𝐝𝐞𝐦𝐚𝐫𝐚𝐭 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐃𝐉 𝟏𝟔𝟏𝐉 𝐑𝐨𝐬𝐢𝐞𝐧𝐢 – 𝐆𝐞𝐚𝐜𝐚

𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚 𝐜𝐮 𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐬𝐟𝐚𝐥𝐭𝐢𝐜Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca. Este vizat, astfel, un sector de drum în lungime de 2,8 kilometri, de la km 4+300 la km 7+100. Investiția se va finaliza cu așternerea de covor asfaltic pe întreg sectorul.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝘈𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪 𝘷𝘪𝘯 𝘥𝘶𝘱𝘢 𝘤𝘦 𝘪𝘯 𝘤𝘶𝘳𝘴𝘶𝘭 𝘢𝘯𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘵𝘳𝘦𝘤𝘶𝘵 𝘢𝘮 𝘢𝘴𝘧𝘢𝘭𝘵𝘢𝘵, 𝘱𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘭𝘢𝘴𝘪 𝘥𝘳𝘶𝘮, 𝘴𝘦𝘤𝘵𝘰𝘳𝘶𝘭 𝘤𝘶𝘱𝘳𝘪𝘯𝘴 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘱𝘰𝘻𝘪𝘵𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘬𝘪𝘭𝘰𝘮𝘦𝘵𝘳𝘪𝘤𝘦 0+000 𝘴𝘪 4+300. 𝘓𝘢 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘦-𝘢𝘮 𝘥𝘦𝘮𝘢𝘳𝘢𝘵 𝘢𝘤𝘶𝘮, 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘥𝘳𝘶𝘮 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯 𝘷𝘢 𝘧𝘪 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘨𝘳𝘢𝘭 𝘢𝘴𝘧𝘢𝘭𝘵𝘢𝘵”.

Vor fi executate, astfel, operațiuni constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, refacerea terasamentelor deteriorate, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea și prelungirea unor podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului, refacerea timpanelor la podețe și a camerelor de cădere, montarea parapeților metalici în zonele unde se impune acest lucru, realizarea fundației din blocaj de piatră brută, așternerea stratului de balast stabilizat și așternerea covorului asfaltic.În această fază se execută lucrări constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

Citeste aici : https://stiriturda.net/modernizare-sector-iclod-alunis-corneni/?swcfpc=1