Vicentiu Stir primeste o lovitura sub centura-FC Somesul Dej nu va juca pe Cluj Arena.Vezi argumentatia lui Alin Tise!

FC Somesul Dej nu va juca pe Cluj Arena iar Vicentiu Stir primeste o lovitura sub centura din partea Consiliului Judetean.

Desi anuntase ca echipa sa va juca meciurile din retur pe cochetul stadion clujean , Vicentiu Stir , finantatorul echipei din Dej , a primit o veste proasta din partea presedintelui CJ Cluj.

Echipa finantata de Vicentiu Stir.

Invocand programul incarcat al Universitatii Cluj , angrenata in lupta pentru promovarea in prima liga de fotbal a Romaniei , Alin Tise a explicat :

Nu a existat un contract scris între Consiliul Județean și respectiva asociație sportivă. Motivul pentru care am decis alături de colegii de la Cluj Arena, în urma unei analize, ca echipa dejeană să nu joace acolo, este următorul. Este vorba de un an competițional în curs, în care atât stadionul, cât și spațiul aferent sunt prinse deja într-un program calendaristic, pe care echipa Universitatea Cluj și l-a asumat la începutul campionatului. Mai există două luni din acest retur, în luna mai deja se încheie acest retur.

Atunci, am hotărât că pentru a nu bulversa activitatea echipei care deja joacă acolo, a nu bulversa mediul competițional pentru „U” Cluj și a nu interfera în această campanie de promovare în prima ligă, respectarea contractului cu „U” Cluj este o prioritate pentru Consiliul Județean Cluj.

Din luna mai, când se încheie returul, se poate face o analiză cu privire la posibile alte cereri și alte solicitări venite din partea altor cluburi de a juca la începutul unui campionat pe acest stadion, astfel încât la terminarea returului în mai, dacă vor exista solicitări și vom vedea în ce ligă va juca „U” și programul celorlalte solicitante, vom analiza toți factorii și eventualele suprapuneri, astfel încât toți să știe la ce să se aștepte.

Dupa acest raspuns este de astepatat reactia lui Vicentiu Stir care facuse anuntul pe pagina oficiala a clubului FC Somesul Dej pe care il patroneaza.

Foto : facebook.com/fcsomesuldej si facebook.com/clujarena