FC Botosani vine azi in Gruia-feroiarii nu mai au voie sa faca pasi gresiti pentru a ramene in plasa FCSB ului lui Becali.

FC Botosani vine azi in Gruia-feroiarii nu mai au voie sa faca pasi gresiti pentru a ramene in plasa FCSB ului lui Becali.

Infrangerea in fata Universitatii Craiova din etapa trecuta,de pe teren propriu , a aprins spiritele in vestiarul campioanei CFR Cluj.

Edi Iordanescu a atacat arbitrajul lui Hategan in termeni duri iar conducerea clubului a declarat ca va cere pe viitor ca acesta sa nu mai fie delegat la meciurile campioanei.

Vezi aici detalii : minadestiri.ro/campioana-invinsa-aseara-in-gruia-de-craiova/

FCSB a pierdut sansa de a se distanta la 4 puncte pierzand la randul ei partida cu Sepsi Sfantul Gheorghe dand astfel o gura de oxigen clujenilor.

Dar pentru ca sansele la campionat sa fie reale feroviarii nu au voie sa piarda maine in Gruia cu FC Botosani.

Edi Iordanescu este agitat si spune :

E foarte greu să recuperezi echipa din 3 în 3 zile. E un consum foarte mare la joc, atât fizic, cât și emoțional. Vedeți că nici adversarele noastre nu au parcurs continuu. Trebuie să arătăm spirit și tărie de caracter pentru a ieși învingători. Există o doză mare de frustrare după meciul cu Universitatea Craiova, fiind un rezultat injust. Meritam cel puțin un egal, dacă nu o victorie. Asta este, mergem înainte. Dacă aveam 3 victorii în play-off vedeam lucrurile în altă lumine. Lăsăm trecutul în spate și trebuie să pregătim meciul care urmează.

Referitor la arbitraj antrenorul campioanei a fost mai retinut :

Nu mai vreau să vorbesc despre arbitraj. Multă lume nu a înțeles că s-au adunat multe lucruri care s-au adunat în timp. Am avut o reacție care s-a bazat pe trăiri din mai multe jocuri. Cine a fost atent la tot campionatul, înțelege ce am vrut să spun. Mă opresc aici la comentarile despre arbitraj și încerc să mă concentrez pe jocul echipei.

Citeste si aici : stiriturda.net/cfr-cluj-ramane-in-carti-pentru-castigarea-campionatului/?swcfpc=1