Europa impune restrictii datorita cresterii incidentei infectarii-Romania se relaxeaza si organizeaza evenimente cu public.

Europa impune restrictii datorita cresterii incidentei infectarii in timp ce Romania se relaxeaza si organizeaza evenimente cu public.

Citeste aici : https://stiriturda.net/contaminarile-in-randul-copiilor-au-explodat/?swcfpc=1

Cresterea accelerata a cazurilor pozitive depistate in tarile vestice ale Europei determina guvernele statelor respesctive sa gandeasca masuri restrictive dure.

Din experienta anilor de pandemie , valul inceput in occident va sosi inevitabil si in Romania la cateva saptamani distanta.

Cu toate acestea Romania propune relaxari incepand cu 1 decembrie chiar daca vestul continentului atrage atentia asupra unui iminent val 5 al pandemiei.

Romania a trecut prin relaxari in iunie 2020 , octombrie 2020, februarie 2021 si iunie 2021 iar rezultatul masurilor de relaxare nu a facut decat sa ,,pregateasca,, noul val care venea dinspre Europa occidentala.

Experienta trecuta face ca specialistii in epidemiologie sa ramana derutati in privinta relaxarilor ce vor intra in vigoare in Romania si sa prognozeze un nou val masiv undeva prin luna ianuarie 2022.

Autoritatile raman insa impasibile asteptand ca repetarea greselilor sa duca la un rezultat diferit , fapt care s-a dovedit intotdeauna ca fiind unul imposibil de realizat.

Sursa foto : facebook.com

Lasă un comentariu