Eugen Tomac atac la Cristian Diaconescu-PMP nu a mai avut o ședință de partid de mai bine de două luni.

Eugen Tomac il ataca pe Cristian Diaconescu si spune ca PMP nu a mai avut o ședință de partid de mai bine de două luni.

Poate vrei sa recitesti : https://stiriturda.net/pmp-turda-manipulare-crasa-a-propriului-electorat/?swcfpc=1

Fostul presdinte PMP , actual europarlamentar, Eugen Tomac , il acuza pe seful partidului Cristian Diaconescu ca nu ar fi interesat de comunicare in PMP :

PMP nu a mai avut o ședință de partid de mai bine de două luni, ori acest aspect este inadmisibil în rândul unei structuri politice, mai ales că după PSD și PNL suntem partidul cu cei mai mulți reprezentanți în administrația locală. De asemenea, am fost șocat că, deși domnul președinte al PMP era în sediul central al partidului în care avea loc reuniunea a 70% din liderii partidului, a ales să nu participe, acuzând ulterior, în mod incorect, că întâlnirea noastră este una ilegală. Această abordare, pe care nu am înțeles-o și nu o voi înțelege niciodată, ne-a determinat pe mine și majoritatea colegilor să adoptăm decizia de a convoca cu unanimitate de voturi un nou congres.

Miza pare a fi zvonul cum ca PNL se pregateste sa inghita PMP iar in sanul pmpistilor au aparut scindari.

In acest context ,Cristian Diaconescu acuza la randul sau ca ar fi pus la cale un puci pentru preluarea conducerii de catre aripa Tomac iar acesta iar fi restrictionat accesul la pagina oficiala a partidului :

Postez acest mesaj aici deoarece pe pagina PMP Oficial domnul Tomac mi-a blocat accesul, în data de 12 ianuarie. Încă o dovadă grăitoare a strategiei abuzive a domniei sale de a îmi bloca căile de comunicare cu dumneavoastră.

Sursele spun ca Diaconescu nu ar agrea fuziunea cu liberalii iar acest lucru l-ar situatia de persona non grata in randurile celor ce ar fi negociat deja cu PNL ul lui Florin Citu.

Foto : stirileprotv.ro