Este posibil ca oamenii vaccinati sa aiba mai multe drepturi-vezi ce zice Prefectul Clujului.

Este posibil ca oamenii vaccinati sa aiba mai multe drepturi-vezi ce zice Prefectul Clujului.

Vezi si aici : stiriturda.net/prefectul-clujului-nu-este-de-acord-cu-emil-boc/?swcfpc=1

Prefectul Clujului,domnul Tasnadi Szilard, crede ca este normal ca toti cetatenii vaccinati sa aiba drepturi in plus fata de cei care nu au primit serul.

Intrebat si daca acorda credit studiului american care spune ca nu se mai transmite virusul daca esti vaccinat cu ambele doze acesta a spus :

Cei vaccinați pot beneficia de anumite facilități, anumite scutiri, cum ar fi lipsa testului negativ dacă vrem să ieșim din țară. E orecum normal, dacă cineva este vaccinat și dacă vine o persoană nevaccinată este și normal ca țara în care ar dori să intre să își pună o întrebare logică, în ce măsură prezintă cele două persoane risc pentru sănătatea publică.

Am citit ultimul studiu, care spune că cine este vaccinat nu ar transmite virusul. Ar fi o posibilă ipoteză de lucru, de ce nu! Cei vaccinați cu ambele doze și care îndeplinesc toate criteriile necesare pentru a se elimina acel dubiu de risc, de ce să nu fie îmbrățișată ideea?

Dacă științific se dovedește că eu nu mă pot infecta, dacă sunt vaccinat cu a doua doză și nici nu transmit mai departe, atunci da!

Dacă pot să transmit mai departe și sunt vaccinat, există riscă ca eu să îi duc bunicii mele virusul.

Poate vrei sa recitesti : minadestiri.ro/prefectul-udmr-de-cluj-cine-este-si-ce-isi-propune/