Emil Boc si Alin Tise-conducerea centrala PNL a sfidat Clujul.

Emil Boc si Alin Tise-conducerea centrala PNL a sfidat Clujul.

Este de acum cunoscuta pozitia liderilor PNL Cluj fata de numirea prefectului UDMR de Cluj .

Dupa ce Presedintele Consiliului Judetean,Alin Tise , a trimis un mesaj transant Bucurestiului , prin care avertizeaza de posibilitatea unei scindari a venit randul lui Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj Napoca , sa rabufneasca.

Acesta spune :

E un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL, față de organizația PNL Cluj. Eu am fost președinte la această organizație din 2005 până în 2012, dar niciodată Clujul nu a mai fost umilit… ca de altfel niciodată ca președinte de partid nu am umilit organizațiile politice care au adus scor politic la partid. Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi, în zestrea generală a PNL la toate alegerile. S-au trecut niște linii roșii la Cluj în relația dintre conducerea centrală și PNL Cluj. Asta este vocea unanimă a tuturor colegilor. Nemulțumirea este generală față de performanțele politice ale PNL.Pe mine mă interesează acum respectarea legii de către noul prefect și respectarea simbolurilor naționale. Nu am de gând să permit nici cel mai mic derapaj.

Emil Boc a incheiat :

Eu nu am nimic cu persoana domnului prefect. Am pretenția să respecte legile și simbolurile naționale. Nu-l cunosc pe dl prefect. Vom colabora și ne facem datoria ca cetățeni români, pentru că toți suntem cetățeni ai statului român. De aici pornim. Eu vreau să clădim și nu să dărâmăm, dar voi fi atent la această nuanță care pune probleme la o primă vedere.

Sursa : www.stiridecluj.ro