Emil Boc multumeste clujenilor pentru eforturile depuse-edilul prognozeaza 1 iunie ca borna a intrarii in normalitate.

Emil Boc multumeste clujenilor pentru eforturile depuse-edilul prognozeaza 1 iunie ca borna a intrarii in normalitate.

Edilul Clujului continua declaratiile optimiste si avanseaza din nou data de 1 iunie ca ziua revenirii la cvasi normalitate.

Vezi aici : stiriturda.net/emil-boc-pe-primul-loc-in-preferintele-romanilor/?swcfpc=1

Cu oacazia Sarbatorilor Pascale ,Primarul municipiului Cluj-Napoca a ținut să le ureze tutror oamenilor sărbători fericite și să le mulțumească pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru a menține situația epidemiologică sub control.

El a luat parte la slujba de Înviere de la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca, unde a luat Sfânta Lumină adusă de la Ierusalim.

Dragi clujeni,

Dragi creștini de pretutindeni,

Vă doresc, din suflet, cu drag, Sărbători frumoase și liniștite!

Știu, pentru cei mai mulți dintre dumneavoastră, anul trecut a fost poate cel mai dificil an din viața noastră din cauza pandemiei COVID-19.

Vă mulțumesc pentru sacrificiul și sprijinul dumneavoastră în bătălia împotriva pandemiei. Sacrificiul dumneavoastră nu a fost în zadar.

Acum, în acest moment, putem fi prezenți la slujba Învierii!

De asemenea, după 1 iunie, prin vaccinare și respectarea regulilor sanitare, viața noastră va reveni încet, dar sigur, spre normalitate!

Vă doresc să vă bucurați cu moderație de aceste Sărbători și să ne revedem cu bine și sănătoși după sărbătorile pascale!

Hristos a Înviat!

Poate vrei sa recitesti : minadestiri.ro/pandemia-va-intra-intr-un-platou-la-cluj/