Emil Boc intra in polemica cu USR/PLUS-el a devenit foarte activ in scandalul demiterii lui Vlad Voiculescu.

Emil Boc intra in polemica cu USR/PLUS-el a devenit foarte activ in scandalul demiterii lui Vlad Voiculescu.

Primarul Clujului ,Emil Boc , intervine acid in scandalul momentului.

Poate te intereseaza : stiriturda.net/prefectul-clujului-nu-este-de-acord-cu-emil-boc/?swcfpc=1

Demiterea unilaterala a lui Vlad Voiculescu este subiectul momentului iar Emil Boc isi spune franc parerea despre dreptul constitutional al lui Florin Citu de a remania orice ministru al cabinetului.

Marsand pe acest aspect ,priamrul Clujului la contrat pe Cristian-Gabriel Seidler ,deputat USR ,intr-o interventie la B1 TV :

Dl. deputat USR are o mică greșeală acolo când spune de atacarea în instanță a deciziei de remaniere. Așa ceva nu se poate, e o bizarerie juridică, nu este posibil și nu va fi posibil cât timp vom avea această Constituție în vigoare.

În al doilea rând, dl deputat spunea că ”ne-am făcut calculele politice”. Întrebarea mea este: românii unde sunt în aceste calcule politice?

Până la urmă, partidele sunt la guvernare să rezolve problemele românilor. Un partid care se gândește la propriul lui interes politic, părerea mea este că nu-și justifică existența ca partid politic

Scandalul e departe de a se stinge si se presupune ca va avea repercursiuni asupra bunului mers al arcului guvernamental care si asa era foarte agitat.

Citeste aici : minadestiri.ro/prefectul-tasnadi-szilard-il-contreaza-pe-primarul-emil-boc/