Emil Boc felicita clubul CFR Cluj-finantare de la buget primeste insa doar Universitatea Cluj.

Emil Boc felicita clubul CFR Cluj-finantare de la buget primeste insa doar Universitatea Cluj.

Rezultatele extraordinare obtinute de CFR Cluj in ultimii patru ani cu patru campionate consecutive adjudecate nu a lasat indioferenta administratia din Cluj Napoca.

Vezi si : stiriturda.net/cfr-cluj-ramane-in-carti-pentru-castigarea-campionatului/?swcfpc=1

Astfel primarul Clujului,Emil Boc a trimis o scrisoare de felicitare :

Felicitări, CFR 1907 Cluj!!! Respect întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil de a deveni campioni interni pentru a patra oară la rând!”, le-a scris edilul Emil Boc campionilor de la CFR. Performanța excepțională obținută în acest sezon al Ligii I, prin adjudecarea celui de-al 7-lea titlu de campioană din istoria clubului, vă plasează de acum într-o galerie selectă în povestea fotbalului românesc. Fără doar și poate, sunteți echipa momentului în fotbalul din primul eșalon al țării!

Emil Boc a vorbit si despre revenirea spevtatorilor in tribune ;

Se apropie și momentul în care aceste performanțe remarcabile vor putea fi sărbătorite din nou alături de suporterii din tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. De altfel, ați reușit din nou să oferiți un exemplu de perseverență și consecvență atât pentru sportivi sau viitori sportivi, cât și pentru suporteri. Felicitări și mult succes în noul sezon competițional și în drumul către cupele europene!

Se pare insa ca performanta CFR ului nu a schimbat hotararea lui Boc de a finanta doar Universitatea Cluj care a adaugat cu ceva timp in urma :

CFR Cluj nu are nevoie de bani publici. Avem Universitatea, un produs al Clujului universitar și vom asigura acolo susținere financiară. Noi contribuim acolo cu cea mai mare parte din bani pentru a-și continua drumul spre Liga 1. Eu sunt convins că Universitatea Cluj va ajunge în Liga 1 și chiar în cupele europene. În schimb, la CFR Cluj nu există resurse publice, banii clujenilor nefiind necesari acolo pentru că nu aduc un plus valoare. Avem un investitor privat care acoperă necesarul. Nu vreau să ajung și eu patron la CFR Cluj și să spun cine să bată penalty

Vezi si aici : minadestiri.ro/derby-la-craiova-fara-miza/