Edy Chereji catre doctorul Alexandru Rafila-noi am muncit,dvs ce ati facut?

Edy Chereji catre doctorul Alexandru Rafila-noi am muncit,dvs ce ati facut?

Coincidenta sau nu insa rata infectarii la Cluj Napoca a crescut accelerat imediat dupa incheierea UNTOLD atingand pragul critic de limitare a participantilor chiar in prima zi de la terminarea evenimentului.

Doctorul Alexandru Rafila , care avertizase si inainte de UNTOLD vorbind despre riscurile sanitare, nu a scapat ocazia de a da vina pe UNTOLD si ELECTRIC CASTLE considerand ca ecenimentele respective au fost un adevarat punct de explozie a cazurilor pozitive.

Reciteste aici : https://minadestiri.ro/alexandru-rafila-despre-cluj-napoca/

Directorul de comunicare al UNTOLD nu a intarziat sa il contreze pe Rafila atacand si pe partea politica :

Nu cred că a existat persoană mai expusă ca mine în timpul festivalului, având în vedere cu câtă lume stau eu de vorbă timp de 4 zile! Cei care veniți la festival vedeți asta.

Dar m-am vaccinat și uite că au trecut deja 3 săptămâni și nu am avut nici o problemă. Ioana la fel! Parinții mei care au fost 2 zile la festival, la fel, sunt ok! 

Știu și persoane care au mai tușit, le-a mai curs nasul, i-a mai durut gâtul, dar sunt ok, au avut simptome de răceală normală. La fel știu oameni care s-au îmbolnăvit în alte colective, de la școală, sală, job, tren etc, dar sunt cu toții ok.

Pentru că sunt și suntem vaccinați!

Chereji a plusat aratand beneficiile vaccinarii :

Și până la urmă nu despre asta e vorba cu vaccinul? Ne vaccinăm ca în cazul în care ne infectăm să nu facem forme grave, ne vaccinăm ca să ne trăim viața, nu ca să stăm izolați. Iar cine vrea să stea izolat, e dreptul lui.

Fie că e vaccinat, fie că nu e vaccinat, nu e nimeni obligat să participe la evenimente, petreceri, teatru, film etc.

Organizatorul UNTOLD a lovit si politic adaugand :

Dumneavoastră ce ați făcut?

Dar tare m-aș bucura să nu reducem totul la politică. Așa că aș reveni la valul 4, pentru care ne-am pregătit din vară, ca ne-ați spus că vine.

Vă întreb, în calitate mea de antrepenor român, de om care s-a chinuit să facă ceva în perioada asta, să se pregatescă pentru vremurile astea, să se zbată pentru un plan coerent pentru industria noastră, vă intreb pe Dvs în calitate de medic, specialist, fost reprezentant OMS și de curând ales al poporului în Parlament:

Dvs ce acțiuni concrete ați făcut împotriva valului 4? Ați pornit cumva vreo campanie prin care convingeți oamenii să se vaccineze? Ați fost pe la televizor să ne prezentați o campanie făcută de Dvs și să o tot susțineți cu aceeași intensitate cu care constant ne acuzați pe noi? Ați avut vreo inițiativă prin care să dați tonul la vaccinare prin toate instituțiile statului și să dați un exemplu oamenilor de rând? V-ați dus să convingeți colegii de partid care conduc destinele atâtor sate să facă campanie pro-vaccinare, din casă în casă, așa cum se obișnuiește atunci când aveți alegeri? V-ați dat peste cap să convingeți popii să se alăture demersului de vaccinare? Ați convins măcar 200 de colegi medici să se vaccineze și să nu mai fie antivaccin? Și măcar încă vreo 200 de profesori…

Vezi si : http://www.monitorulcj.ro/actualitate/93512-directorul-untold-catre-rafila-stati-pe-margine-aratati-cu-degetul-la-cei-care-se-chinuie-sa-faca-ceva-dvs-ce-ati-facut#sthash.teRdiX1E.dpbs