Dilema acarului-ma IUBESTE sau nu ma IUBESTE colegii de breasla?

Dilema acarului-ma IUBESTE sau nu ma IUBESTE colegii de breasla?

Cum poate sa se metamorfozeze un acar ,electronist de vagoane priceput, in cofarita de piata recunoscut ca atare de colegii de breasla?

Un articol publicat ieri ce emana ,,jurnalism,, prin toate diacriticele folosite face cu ou si cu otet un cetatean al Turzii pentru simplul motiv ca si-a permis sa ii aduca aminte fetitei ceferiste de unde se trage.

Obraznicia acestuia de a-si face niste site-uri care concureaza cu BLOGUL ,,magnatului,, presei locale l-a transformat pe acesta in tinta veninului aruncate prin toti porii de acarul cu fundite.

Vezi aici : turdanews.net/articole/opinie/75007-gelu-florea-cazul-cornelas-de-ce-ne-facem-de-rusine-cu-asemenea-creaturi.html

Singurul neajuns al omului este ca nu si-a platit darile la directia taxe si impozite dar pacatul cel mai mare al acestuia este ca le-a deschis ochii merelor verzi ca omul cu ciocanelul pentru roti le-a luat banii facandu-le o campanie mizerabila la finalul careia au facut ,fara algoritmul redistribuirii,doi consilieri. Basca ,le-a taiat orice punte de dialog cu castigatorii alegerilor locale.

Omul nu e membru de partid dar a fost ales de AGA clubului de fotbal ca vicepresedinte ,a fost selectat in urma unor interviuri intr-un Consiliul de Administratie si este ,printre altele,ADMINISTRATOR fara salariu in actul contitutiv al unei societati comerciale iar toate actele de la dosar sunt certificate NUMAI de institutii ale statului.

Sa vedem pe unde-si scoate camasa transpirata nevertebrata!!

Dar credeti ca lacustei iubitoare de bani i-a pasat de realitate?

Nicidecum,cum nu i-a pasat niciciodata nici de colegii de breasla pe care nu a ezitat sa-i faca troaca de porci cu orice ocazie si cu aceiasi doza de adevar ca in cazul cetateanului mai sus amintit.

Urmariti link urile de mai jos si aflati cum isi ataca ,,etalonul,, civic al Turzii ,impingatorul de vagoane , orice potential periculos pentru bucata lui de cascaval:

Aici : turdainfo.ro/ionel/?p=2043

Si aici : turdainfo.ro/ionel/?p=1178

Si aici : facebook.com/permalink.php?id=1626021850978071&story_fbid=2516831531897094

Si aici : turdanews.net/articole/mass-media/74999-in-plina-pandemie-jurnalistul-ovidiu-bucur-creaza-panica-crestere-alarmanta-la-campia-turzii.html

Sau aici : https://turdanews.net/bloggelu/un-hot-ordinar-dovedit-ionel-ignat-vezi-dovada/

Sunt o multime de astfel de link uri in care verticalitatea molustei din vagoane se reflecta in atacaurile de mahala asupra tuturor celor considerati periculosi pentru el.

Articolul despre cetateanul amintit mai sus este un mare fas caracteristic nevertebratei care in lipsa argumentelor coboara nivelul dialogului la subsolul limbii romane.

Avand in vedere afirmatiile false care aduc prejudicii imaginii unui cetatean. vom proceda in consecinta si orice derapaj al vagoanelor testate de ciocanel va fi actionat in justitie.

Poate reusim sa achitam din datorii,mai stii ?

Sursa foto : oradesibiu.ro