Deutsche Post DHL in vizita de lucru la Cluj-s-au stabilit demersurile procedurale și legislative care vor fi întreprinse în perioada imediat următoare.

Deutsche Post DHL in vizita de lucru la Cluj-s-au stabilit demersurile procedurale și legislative care vor fi întreprinse în perioada imediat următoare.

O delegatie economica reprezentatade Jens Rethwisch din partea Deutsche Post DHL a fost in vizita de lucru la CJ Cluj ,informeaza pagina https://www.facebook.com/cjcluj :

𝐃𝐞𝐥𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜𝐚, 𝐢𝐧 𝐯𝐢𝐳𝐢𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐥𝐚 𝐂𝐉 𝐂𝐥𝐮𝐣

📌 Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, împreună cu doamna Mariana Rațiu, Director al Direcției de Dezvoltare și Investiții din cadrul forului administrativ județean, au primit marți, 3 august a.c., vizita unei delegații economice, conduse de către domnul Jens Rethwisch, reprezentant al Deutsche Post DHL.

🛩 Pe parcursul întâlnirii ce a avut loc la sediul Consiliului Județean s-a discutat despre intenția companiei de logistică DHL de a derula un proiect de investiții în cadrul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Totodată, cu acest prilej, au fost prezentate și analizate detaliile tehnice pe care le presupune o astfel de inițiativă, precum și modalitățile concrete prin care aceasta se poate materializa.

➡ Marius Mînzat: „Discuțiile purtate au fost punctuale și au vizat, preponderent, direcțiile strategice de acțiune și implementarea unui proiect de transport logistic pe teritoriul județului nostru.

Consiliul Județean rămâne deschis tuturor propunerilor și colaborărilor de acest fel, reciproc avantajoase și care sunt extrem de benefice mediului de afaceri clujean și nu numai”.

📌 La finalul întâlnirii, cele două părți au stabilit demersurile procedurale și legislative care vor fi întreprinse în perioada imediat următoare.

Vezi si : https://stiriturda.net/consiliul-judetean-cluj-ambasadoarea-frantei-in-romania-in-vizita-la-cluj/?swcfpc=1