Dan Petrescu pierde la Botosani iar campioana CFR Cluj are prima sincopa in campionat.

Dan Petrescu pierde la Botosani iar campioana CFR Cluj are prima sincopa in campionat.

Bursucul a inceput cu o infrangere la prima aparitie oficiala din actualul sezon iar fantoma nemultumita a lui Marius Sumudica se pare ca bantuie vestiarul campioanei.

Demis de pe locul I avand maxim de puncte dupa 7 etape se pare ca Sumudica pune presiune pe Petrescu chiar din exterior.

Sursa foto : http://digisport.ro

Daca demisul antrenor obisnuise suporterii cu un joc ofensiv si multe ocazii , aseara feroviarii au fost dominati de FC Botosani , nefiind in stare sa isi creeze ocazii clare de a marca.

Mai mult chiar , au primit un gol in ultimle minute de joc de la o echipa bine pusa in teren iar partida s-a terminat cu prima sincopa a campionilor in actuala editie de campionat.

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 la Botosani iar atitudinea lui Dan Petrescu de pe marginea terenului dadea de inteles ca inca nu intelege exact relatiile de joc dintre elevii sai.

Feroviarii vor juca saptamana viitoare in Cehia in grupele Confederence League iar apoi ii asteapta o etapa grea in compania CSU Craiova.

Dupa cum se stie ,Nelutu Varga l-a demis pe Sumudica reprosandu-i rezultatele nesatisfacatoare in Europa si ratarea calificarii in grupele Champions League.

Reciteste aici : https://stiriturda.net/cfr-cluj-rateaza-play-off-ul/?swcfpc=1