CSM Bucuresti s-a inclinat duminica in fata Potaissei Turda-magnificii revin in lupta pentru podium.

CSM Bucuresti s-a inclinat duminica in fata Potaissei Turda iar magnificii revin in lupta pentru podium.

Dupa un inceput greoi in actuala editie a ligii Zimbrilor Potaissa Turda a reintrat in normalitatea cu care si-a obisnuit fanii castigand cu Universitatea Cluj si Politehnica Timisoara in ultimele doua partide.

Reciteste asta : https://minadestiri.ro/potaissa-aduce-toate-punctele-de-la-timisoara/

Echipa antrenata de Eliodor Voica a venit la Turda cu ganduri mari insa cei mai eficienti si mai pragmatici au fost turdenii.

Partida s-a jucat in Sala Gheorghe Baritiu din Turda si a inceput intr-o nota de echilibru pana in minutul 10 ambele echipe jucand binele ambele faze, de atac si aparare.

Sustinuta frenetic de publicul cald turdean, magnificii au ajuns la 4-2 in minutul 14 dupa care insa ,timp de aproximativ 8 minute a inscris doar CSM Bucuresti scorul devenind succesiv 4-6 si 5-7.

Din minutul 20 Potaissa a devenit mai eficienta in atac si mai sigura in aparare si beneficiind de cele 3 eliminari din randul bucurestenilor a intrat la pauza cu un avantaj confortabil : 16-12.

Repriza a doua a inceput in aceiasi nota iar turdenii au inscris la foc continuu minutul 37 aratatnt 6 goluri diferenta din partida : 20-14.

Relaxarea gazdelor a facut ca ultimele 10 minute sa apartina oaspetilor care au reusit sa reduca din diferenta iar scorul final de pe tabela a fost 29-27.

A fost un meci in care magnificii nu au avut emotii nici un moment ,Horatiu Gal fiind deasupra lui Eliodor Voica iar turdenii reiau lupta in Liga Zimbrilorcu un moral superior.

Vezi aici : https://stiriturda.net/dobrogea-sud-castiga-la-turda/?swcfpc=1

Pentru Turda au marcat: Szoke (6), Dumitriu (6), Thalmaier (4), Cîntec (3), A.Ghivil (3), Ghiță (2), Pop (2), Talas (2), Dragas (1)