Cross caritabil in Parcul Etnografic Romulus Vuia.Vezi cand are loc evenimentul!

Cross caritabil in Parcul Etnografic Romulus Vuia.

🏃‍♀️𝐔𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐢𝐮𝐛𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭, 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐢𝐧 📍 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐄𝐭𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜 ,,𝐑𝐨𝐦𝐮𝐥𝐮𝐬 𝐕𝐮𝐢𝐚” 𝐝𝐢𝐧 𝐇𝐨𝐢𝐚
➡️Consiliul Județean Cluj și-a exprimat miercuri, 📅15 martie 2023, ✍️acordul privind desfășurarea în cadrul secției în aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei – Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” a evenimentului sportiv 👉,,The Beard Run – Spring challenge 2023”.
🏃‍♂️Competiția, organizată de către Asociația Beard Brothers, alături de alți parteneri implicați în acest demers, va avea loc sâmbătă, 18 martie a.c., în intervalul orar ⏰10:00 – 14:00 și este dedicată participanților de toate vârstele, alergători amatori.
Acestora li se va percepe o taxă de înscriere în întrecere iar la final câștigătorii vor fi recompensați cu premii pentru rezultatele obținute. 🏆
✅Crosul ,,The Beard Run – Spring challenge 2023” este un eveniment caritabil, în urma căruia vor fi colectate fonduri pentru campania cu numărul 13 – Beard Brothers School – campanie al cărei scop este acela de strângere a sumei de 300.000 de euro, bani ce vor fi direcționați înspre edificarea unei școli de meserii.
📌Această inițiativă susținută de Consiliul Județean Cluj se înscrie într-un cadru mult mai larg de evenimente găzduite de Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia”, scopul principal fiind acela de creștere a vizibilității acestui obiectiv de interes turistic, dar și de a oferi clujenilor, și nu numai, o alternativă de petrecere a timpului liber în natură. Astfel, această locație a găzduit ediții anterioare ale ✔️Festivalului Jazz in the Park, competiția ✔️Spartan Race, evenimente dedicate artei, cu susținerea artiștilor și producătorilor locali, precum ✔️AiA la Sat, ✔️Vino la Hoia, ✔️Noaptea Privighetorilor, ✔️În artă lume, ✔️Festivalul Curtea Armenească, ✔️Festivalul de Muzică și Dans Maghiar, ✔️Târgul Satului, dar și multe alte manifestări care reunesc, an de an, mii și mii de vizitatori. 👥
Sursa foto : facebook.com/cjcluj

Lasă un comentariu