Cornelas contra Oltean Cornel-o investigatie jurnalistica de proportii.

Cornelas contra Oltean Cornel-o investigatie jurnalistica de proportii.

Stimulati de atentia deosebita pe care o acorda ,,magnatul,, media local controversatului CORNELAS si avand informatii ca in numele ,,fituicii,, lui isi revendica statutul de BULIBASA al retelelor de socializare am demarat o ancheta jurnalistica de proportii EUROPENE nu NATIONALE!!!

Asa ca,sa-l scutim sa mai circule in ,,vagoane,, scormonind ,,rahatul,, i-am venit in ajutor…ca nimeni nu l-a ajutat sa se lumineze umbland pe la ANAF ,pe la Mihai Viteazu ,pe la Consiliul Judetean etc.

Asadar,l-am pus in postura de MARTOR pe Cornelas in propriul sau proces in care este si ACUZAT ,preluand modelul ,,magnatului,, presei locale ,vezi linkul de mai jos:

minadestiri.ro/gelu-florea-un-jurnalist-ajuns-martor-intr-un-dosar-in-care-este-el-insusi-acuzat/

Inspaimantat ne-a raspuns la multitudinea de intrebari ce l-au surprins prin diversiunea lor, acuzandu-se pe el insusi in speranta ca scapa cumva:

Oltean Cornel : Esti vinovat ?

Cornelas :Absolut!! Am folosit numai FALSURI si am fost descoperit de ,,regionala CFR,, care a aflat ca nu-s ADMINISTRATOR ci sunt ANGAJAT ! Ba chiar a citit in CV ul meu cuvantul ANGAJAT care era scris cu cerneala simpatica de numai el il vede si…merele verzi din Turda !! Daca nu ma crezi uita-te mai jos :

Am schimbat a doua intrebare ca sa il deruteze si anume:

Oltean Cornel : Esti vinovat?

Cornelas : FARA DISCUTIE !! Inca din 2018 m-am facut vinovat ca am diversificat serviciile firmei la care am devenit ADMINISTRATOR (fals in acte,bineinteles) iar ANAF a pus pe site ul lor falsurile mele!!Astfel,cele doua ,,sine de tren,, cauta sa descopere CE anume am schimbat de am reusit sa apara pe site ul ANAF o crestere a cifrei de afaceri si implicit an de an cresterea profitului(FALS bineinteles) Dar m-a prins CFR istul cred ca dand telefoane in stanga si dreapta si cersind declaratii nefavorabile actiunilor firmei. Daca sa aduci un plus firmei prin actiuni de catering pentru entitati fizice sau juridice cand altii stau cu mana intinsa catre banii publici e ceva ilegal , atunci sunt VINOVAT!! Si mai vinovat sunt ca am platit LA ZI toate impozitele aferente cresterii profitului catre bugetul de stat.Ce mai, se sapa sa se vada DE CE poate cineva sa se reorienteze ca sa aduca plus valoare unui firme ce o administreaza !! De aia ma,ca asa am vrut indiferent ca entitatea e din Turda,Copaceni sau Mihai Viteazu!! Stai sa vezi in 2020 cum a crescut beneficiul si pierderile firmei au scazut an de an din 2018 incepand si culmea,inca un FALS arata ca la 31 ianuarie 2021 toate impozitele pe anul 2020 au fost platite cu ZERO restante. Inteleg ca tu stii ca ANAF ul este corupt si-l acuzi…bravo!!! Cautati FALSURILE ce le-am mentionat pe site ul ANAF ca e public si verificati graficul evolutiei firmei.Iar relatiile comercile intre entitati s-au facut prin contracte de colaborare dar si de confidentialitate in limitele permise de lege si orice aparitie a actelor existente intre entitati in spatiul public sau media , vor suporta rigorile legii , stiut fiind ca doar organele abilitate au acces la acte.Stim ca umbla dupa sobolanisme din astea!!

O alta intrebare diferita de celelate , pentru a pune presiune , a sunat cam asa :

Oltean Cornel : Esti vinovat?

Cornelas : Nu exista dubii !! Imi bat joc in continuare de firma dar ma bazez pe spiritul civic al cfristului care va descoperii ca firma isi continua activitatea de catering(in FALS desigur ) si in anul 2021. Si asta pe langa investitiile facute in utilaje pentru a creste productia(FALS si asta caci facturile sunt FALSE) ca asa scrie in ,,mersul trenurilor,, nu in contabilitate.

Simtindu-i slabiciunea l-am mitraliat cu o alta intrebare :

Oltean Cornel : Esti vinovat ?

Cornelas : JUST !! Sunt ADMINISTRATOR neangajat (FALS si asta) intr-o firma si m-am incapatanat sa persist in FALSURI ramanad administrator , chiar daca cei carora li s-au furnizat serviciii nu au platit , tragand firma spre minus iar in viziunea ,,glasului rotilor de tren,, iarasi Registrul Comertului mi-e complice in nelegiuri dupa cum acuza ,,magnatul,,media. Chiar si aici , posesorul FITUICII super citite , vede printre randuri cuvantul ANGAJAT !! Falsul l-a descoperit in imaginile de mai jos :

Vazand ca intra in panica am plusat, marind dificultatea intrebarii si :

Oltean Cornel : Esti vinovat ?

Cornelas : EVIDENT !! In viziunea ACARULUI inclusiv Domeniul Public SA imi este complice eliberand o adeverinta(FALSA evident ) din care cica as fi fost ADMINISTRATOR (angajat oare,ce zici schimbatorule de macaz??).E alt FALS grosolan gasit de elctricianul CFR in virtutea spiritului sau civic!!! Uitati aici FALSUL :

Simtindu-l incoltit am apasat pedala , aducand intrebari diferite ,adica :

Oltean Cornel : Esti vinovat ?

Cornelas : Bineinteles ! In timp ce impingatorul de vagoane facea o postliceala oxfordiana in zona semafoarelor dedicate trenurile eu imi FALSIFICAM diploma de inginer nervos ca,cursul sau era net superior.De data asta am corupt Institutul Politehnic Cluj Napoca dar FALSUL l-a descoperit zamislitorul de articole. Cum altfel,priviti imaginea de mai jos :

Cand l-am vazut epuizat am stiut ca il voi debusola daca maresc dificultatea intrebarii si :

Oltean Cornel : Esti vinovat ?

Cornelas : De netagaduit !! Am incercat sa scot un certificat de cazier fiscal de la ANAF care conform gandirii vagonistului mi-a mai eliberat un act (FALS bineintels,nu?) in care mint,dar posesorul fituicii ne-a prins , cum ca nu as avea fapte inscrise in cazierul fiscal ceea ce nu e posibil deci uite FALSUL mai jos :

Vazandu-l epuizat de atatea recunoasteri ale FALSURILOR i-am intins o ultima capcana transformand intrebarea in felul urmator ;

Oltean Cornel : Ce speri dupa ce ai recunoscut toate falsurile acestea ?

Cornelas : in nemernicia mea, recunoscandu-ma descoperit de conducatorul de ,,locomotiva,, ,sper sa foloseasca toate astea (FALSURILE descoperite de el si recunoscute de mine) si sa ma faca ,,vedeta nationala,, asa cum a promis!!! Stiu ca are toate datele…doar de aia 6000 ce-s dator la impozite si taxe poate nu e sigur desi…exista !!

O ultima intrebare a sunat asa :

Oltean Cornel ; Esti vinovat ?

Cornelas : POZITIV !! Si promit sa fac numai FALSURI din astea pana la capat !!Ca stiu ca ,,sinele de tren,, vegheaza !! Cititi mai jos ce ma asteapta si ma bucur ca institutiile statului mentionate in declaratie , au fost declarate CORUPTE de catre acarul de serviciu:

lege5.ro/gratuit/gezdmnrzgi/art-323-uzul-de-fals-codul-penal?dp=gqytsojvgyytq