Primaria Turda-Continuăm lucrările de construire a viitoarei autobaze a companiei de Transport Urban Public.

Primaria Turda-Continuăm lucrările de construire a viitoarei autobaze a companiei de Transport Urban Public.

Lucrarile de construire a noii autobaze a companiei TUP , subordonata Consiliului Local , sunt in plina desfasurare.

Revezi aici : stiriturda.net/sistem-de-plata-contactless-si-paperless/?swcfpc=1

Primaria Turda informeaza :

🏗Continuăm lucrările de construire a viitoarei autobaze a companiei de Transport Urban Public.

🚍Această investiție este cuprinsă în proiectul ”Revitalizarea spațiului pietonal din centrul istoric al Municipiului Turda, construire autobază și amenajare park and ride”- Lot 2 – Construire autobază și amenajări exterioare aferente pe strada Stadionului f.n. și amenajare parcare pe strada 22 Decembrie 1989.

Astfel, această construcție va fi o Hală de garare, întreținere și reîncărcare pentru cele 20 de autobuze electrice care compun flota companiei #TUP, subordonată Consiliului Local.

Totodată, va fi amenajat și PARK & RIDE respectiv, capăt de linie pentru autobuzele cu traseu pe strada 22 Decembrie 1989, punct de reîncărcare rapidă a bateriei autobuzului, terminal intermodal cu cursele interurbane.

Rolul funcțional este de punct de transfer al călătorilor care utilizează cursele interurbane spre/dinspre municipiu.

Această finanțare a fost obținută în baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, alături de modernizarea celor 4 coridoare de mobilitate urbană, care prevăd reabilitarea și modernizarea străzilor principale (cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, construirea de stații moderne, e-ticketing, monitorizare video), achiziția celor 20 de autobuze electrice și implementarea sistemului de Bike Sharing.

Captura foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial