Conflict aparut din senin intre Porumboiu si Sumudica intermediat de catre Edi Iordanescu.

Conflict aparut din senin intre Porumboiu si Sumudica intermediat de catre Edi Iordanescu.

Adrian Porumboiu l-a atacat in presa pe Marius Sumudica spunand :

Edi a fost la Vaslui, secund și principal. Am avut o părere foarte bună despre el. Mi-a plăcut foarte mult de el, dar trebuie să fie mai consistent. De multe ori cedează prea repede. 

Ca să fiu sincer, este 10 clase peste Șumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă. Edi e tobă de carte, e minuțios și pregătește foarte bine meciurile. Dacă e lăsat, se va simți mâna lui. Gigi a făcut o mutare excelentă.

Citeste aici : https://www.stiridecluj.ro/sport/edi-iordanescu-mesaj-la-prima-ora-a-diminetii-pentru-marius-sumudica

Aparut fara voia sa in disputa ,Edi Iordanescu a dorit sa aplaneze conflictul spunand :

Nu m-am considerat niciodată superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu mă consider nici mai deștept , nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregătit. Nu sunt într-o concurență cu cineva, decât cu mine însumi.

Mereu lupta și preocuparea mea a fost că eu să progresez, să mă dezvolt profesional și să fiu mai bun în fiecare zi.Îmi respect total colegii de meserie și consider că România are antrenori foarte buni, iar Șumi este unul dintre ei.

A câștigat trofee, a lucrat și confirmat în străinătate și îi cunosc pasiunea și priceperea.Îmi pare rău că ne-am ales cu o disputa publica pe care nimeni nu a dorit-o.

Îmi doresc că Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste 2 etape!!!

Proaspatul antrenor numit de Becali la carma FCSB ului s-a aratat flatat insa de spusele fostului Arbitru international ,Adrian Porumboiu , punctand :

Nu vreau să comentez, m-a onorat și mi-a dat apreciere, dar nu vreau prin comparație. Mă bucur că domnul Porumboiu, care tot timpul a avut respectul meu, m-a apreciat.

Am ținut aproape de-a lungul timpului, am avut o colaborare extraordinară, dar nu e normal să comentez. Mai mult decât atât Șumi este amicul meu, nu mi-a fost niciodată prieten, dar l-am apreciat mereu din punct de vedere profesional, asa cum fac și cu ceilalți colegi ai mei.

Reciteste aici : https://stiriturda.net/cfr-cluj-si-a-schimbat-antrenorul/?swcfpc=1