Chimia Turda a pierdut in Cupa Romaniei o partida pe care a dominat-o teritorial in marea majoritate a timpului.Vezi cine s-a calificat faza urmatoare!

Intr-o partida pe care a dominat-o teritorial in marea majoritate a timpului Chimia Turda a pierdut in Cupa Romaniei pe teren propriu in fata liderului ligii a V a zona Campia Turzii.

In partida jucata in campionat , formatia din Boian a dispus categoric de turdeni tot pe teren propriu , cu scorul de 5-0.

Revezi si : https://stiriturda.net/chimia-turda-la-al-doilea-esec-consecutiv/?swcfpc=1

Meciul de astazi a diferit total fata de cel din campionat iar formatia care a facut legea in marea majoritate a timpului a fost Chimia Turda.

Boianul insa a profitat de doua greseli in apararea turdenilor si a inscris de doua ori intrand la pauza cu avantaj : 0-2.

Repriza secunda a apartinut tot gazdelor care au dominat teritorial jucand mai mult in jumatatea adversa si reusind sa reduca diferenta la 1-2 printr-un gol inscris rapid.

Pe dominarea gazdelor , adversarii au avut cateva contre periculoase insa nici una dintre echipe nu a mai inscris partida terminandu-se cu victoria Boianului cu 1-2.

Pentru Chimia Turda urmeaza o reasezare in interiorul clubului pentru a continua activitatea in cele mai bune conditii.

Revezi si :