Fotbal Liga 1-CFR Cluj egalata in minutul 96 in Banie.Vezi reactia lui Dan Petrescu!

Blestemul egalurilor nu dispare iar CFR Cluj a fost egalata in minutul 96 sambata in Banie.

Vezi si asta : stiriturda.net/cfr-cluj-joaca-in-seara-asta-in-banie/?swcfpc=1

Dupa ce a condus 96 de minute pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova , campiona Romaniei a fost egalata la ultima faza din joc , in prelungirile aratate de Ovidiu Hategan.

CFR Cluj a inceput bine partida , punand presiune pe gazde iar in minutul 14 ,Petrila a deschis scorul cu un voleu senzational de la 25 de metri, in urma unei greseli in apararea craiovenilor.

Conducand cu 1-0 , feroviarii au jucat ce stiau ei mai bine incercand sa protejeze fragilul avantaj insa elevii lui Laurentiu Reghecampf au masat CFR ul in propria jumate de teren.

Camorra eliminat in Banie.

Cu o posesie de 72% si o campioana cazuta inexplicabil a doua repriza , Universitatea Craiova a avut numeroase atacuri iar in doua dintre ele mingea a fost scoasa de pe linia portii de catre fundasi.

In minutul 85 , Camorra a primit al doilea galben si si-a lasat echipa in 10 oameni iar presiunea oltenilor a crescut , concretizandu-se in minutul 96 prin golul lui Gustavo.

Dan Petrescu a evitat sa vorbeasca la cald despre jucatorii sai fiind prea suparat datorita semi esecului terminat cu 1-1 in Banie.

Foto : digisport.ro