Campionatul European de Atletism pe echipe pe Cluj Arena-Federatia Romana de Atletism pune la vanzare bilete virtuale.

Campionatul European de Atletism pe echipe pe Cluj Arena-Federatia Romana de Atletism pune la vanzare bilete virtuale.

In perioada 19-20 iunie 2021, Cluj Arena va gazdui Campionatul European de Atletism pe echipe iar pe pagina facebook.com/cjcluj Consiliul Judetean anunta :

𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲 𝘃𝗶𝗿𝘁𝘂𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗲𝗮 𝗺𝗮𝗶 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁𝗮 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁𝗶𝗲 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝘃𝗮 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗱𝗲𝗿𝘂𝗹𝗮 𝗶𝗻 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗮𝗻 𝗶𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮, 𝗹𝗮 𝗖𝗹𝘂𝗷.

Federația Română de Atletism a pus în vânzare primele bilete virtuale pentru Campionatul European de Atletism pe echipe – Liga I, competiție sportivă de înalt nivel găzduită în premieră de țara noastră și care va avea loc în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena.

Deși evenimentul se va desfășura fără spectatori, organizatorii au pregătit iubitorilor atletismului o surpriză prin care aceștia pot fi aproape de sportul favorit, contribuind în acest fel și la susținea bunei desfășurări a campionatului.

Concret, pe lângă biletele virtuale de 10 lei, Federația Română de Atletism și European Athletics au pus în vânzare tichete în valoare de 50 de lei, prin care iubitorilor acestui sport li se oferă șansa de a fi „prezenți” pe Cluj Arena, prin intermediul unui carton cu fotografia lor, așezat pe unul dintre scaunele superbului stadion.

Detalii referitoare la vânzarea acestor biletele virtuale pot fi obținute accesând link-ul: https://cluj2021.ro/en/tickets/.

În Liga 1 a Campionatului European de Atletism sunt reprezentate unele dintre cele mai puternice țări în acest sport, în rândurile echipelor participante numărându-se atleți medaliați la campionatele mondiale și europene și deținători de recorduri mondiale.

Astfel, între 19 și 20 iunie a.c. la Cluj vor poposi atleți renumiți din nu mai puțin de 13 state europene: Belarus, Belgia, Cehia, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Olanda, Suedia, Turcia, Norvegia și România.

Vezi si aici : stiriturda.net/anunt-de-ultima-ora-despre-fed-cup/?swcfpc=1