Campionat de fotbal pentru elevii scolilor speciale din judetul Cluj.

Campionat de fotbal pentru elevii scolilor speciale din judetul Cluj.

Competitia organizata la Baza Sportiva ,,La terenuri,, a avut ca scop promovarea integrării elevilor din învăţământul special, în echipe, alături de tineri din învăţământul de masă.

⚽️𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐅𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 𝐔𝐧𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐢𝐧 𝟕, 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑
👩‍🎓🧑‍🎓Elevii școlilor speciale din județul Cluj, aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, au participat, recent, la ⚽️Campionatul Județean de Fotbal Unificat în 7, derulat la Baza Sportivă „La Terenuri”.
🎯Competiția a avut ca scop principal promovarea integrării elevilor din învăţământul special, în echipe, alături de tineri din învăţământul de masă.
📌La ediția din acest an au luat parte 10 echipe de elevi, respectiv două echipe de fete și opt de băieți, care au provenit de la 11 instituții de învățământ clujene.
🥇La finalul concursului, au fost desemnați câștigătorii etapei județene.
📌👏Astfel, echipa de 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 𝐟𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢𝐧 care a ocupat 🏆𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 a fost formată din eleve ale Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă și ale Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” Cluj-Napoca.
În ceea ce privește echipele câștigătoare la 𝐜𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐛𝐚𝐢𝐞𝐭𝐢, acestea sunt: 🥇𝐠𝐫𝐮𝐩𝐚 𝟏 – echipa formată din cursanți ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Miron Ionescu” și ai Colegiului Național „George Coșbuc”, iar 🏆𝐠𝐫𝐮𝐩𝐚 𝟐 – echipa alcătuită din elevi de la Școala Profesională Specială „Samus” și de la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Cluj-Napoca.