Azi a inceput scoala-testele promise de saliva insa nu au ajuns in unitatile de invatamant.

Azi a inceput scoala insa testele de saliva promise de autoritati nu au ajunsinsa in unitatile de invatamant.

Degringolada dintre Ministerul Educatiei, Ministerul Sanatatii si INSP continua iar hotararea comuna de incepere a scolii de azi arunca resposabilitatea pe umerii cadrelor didactice.

Poate ai ratat : https://stiriturda.net/controversa-pe-tema-vaccinarii-elevilor-si-cadrelor-didactice-continua/?swcfpc=1

Hotararea spune ca se va face scoala fizic doar in unitatile de invatamant unde procentul vaccinarii profesorilor depaseset 60% si ca se vor face teste de saliva in randul elevilor.

Autoritatile sfideaza sfaturile epidemiologilor si ignora rata de infectare din localitati in timp ce promisele teste de saliva pentru elevi raman la stadiul de …promisiune.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/autoritatile-arunca-responsabilitatea-pe-umerii-cadrelor-didactice/

Medicii atrag atentia ca redeschiderea scolilor fara a tine cont de incidenta va determina cresterea infectarilor in randul elevilor si implicit in randul apartinatorilor asa cum s-a intamplat atat in ianuarie cat si in septembrie anul curent.

Politicienii au insa o alta agenda iar in ultima luna a fost mai importanta negocierea pentru functii intr-un nou Guvern decat sanatatea populatiei.