Australin Open fara Novak Djokovici-Darren Cahill crede ca e o ,,mizerie,, modul in care sarbul a vrut sa intre in Australia.

Australin Open fara Novak Djokovici pare mai sarac dar Darren Cahill crede ca e o ,,mizerie,, modul in care sarbul a vrut sa intre in Australia.

Reciteste aici : https://stiriturda.net/anunt-de-ultima-ora-despre-fed-cup/?swcfpc=1

Cu o pozitia clara de partea statului australian , Darren Cahill , fostul antrenor al Simonei Halep , continua reprosurile la adresa lui Novak Djokovici.

Djokovici expulzat din Australia.

Darren Cahill spune ca metoda folosita de Nole de a intra in Australie este o ,,miserie,, intrucat acesta nu s-ar fi vaccinat oricum ,indiferent daca serul ar avea sau nu efecte adverse sau alergice.

Foarte inccisiv , Cahill a puncatat :

Am urât scutirea pe care a avut-o, pentru că eu cred că acea scutire este cu adevărat pentru oamenii care doresc să se vaccineze și nu se pot vaccina pentru că au avut Covid. Novak nu a vrut niciodată să se vaccineze, așa că am urât această dispensă specială.

Dacă ai o problemă medicală acută sau ceva care te împiedică să te vaccinezi, nicio problemă, dar nu mi-a plăcut această poveste de la început. A fost o mizerie de la început și apoi totul a devenit din ce în ce mai rău. Cred că o mare responsabilitate pentru tot ceea ce s-a întâmplat îi revine consiliului de conducere al Tennis Australia.

Djokovici ar urma sa plateasca peste 500.000 de dolari cheltuieli de judecata insa sarbul ar putea ceara daune statului australian de 4 milioane de dolari.z

Foto : firstsportz.com