ATP Bus e-upCity in teste la Turda-un autobus electric produs la Baia Mare.

ATP Bus e-upCity in teste la Turda-un autobus electric produs la Baia Mare.

Administratia condusa de Matei Cristian a adus in teste la Turda un autobus electric fabricat in Romania.

Matei Cristian puncteaza pe https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian :

Turda este al 5-lea oraș unde a intrat în teste noul autobuz electric, ATP Bus e-upCity, a cărui producator este o firmă din Baia Mare.

Având în vedere că din luna decembrie a anului 2019 suntem primul oraș din România care dispune de transport în comun exclusiv electric, având în flota noastră 20 de autobuze electrice, după încheierea perioadei de testare a autobuzului e-up City, compania producătoare va primi feedback-ul nostru realist și avizat în ceea ce privește fiabilitatea acestui prototip românesc.

Viitorul constă în soluții de mobilitate smart și mă bucur să văd că și la nivelul țării noastre sunt tot mai multe astfel de inițiative.

Domnule Mircea Cirț, vă felicit pentru inițiativă, am toată convingerea că după încheierea acestei sesiuni de testare din țară, tot mai multe orașe se vor alinia normelor europene de mobilitate verde.

Citeste aici : https://stiriturda.net/trei-licente-de-transport-public-noi-consiliul-judetean-cluj-mai-rezolva-o-parte-a-transportului-de-persoane-in-arealul-judetului/?swcfpc=1