Atilla Kolozsi ataca Sticla Ariesul Turda pe pagina oficiala a PMP Turda.

Atilla Kolozsi ataca Sticla Ariesul Turda pe pagina PMP Turda https://www.facebook.com/pmp.turda :

Kolozsi Atilla, consilier local PMP Turda, după jocul Sticla Arieșul Turda – Sănătatea Cluj 1-1:

Am asistat la meciul de fotbal dintre Sticla Arieșul Turda vs Sănătatea Cluj, împreună cu colegul meu, consilierul local Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda, și domnul inginer Doru Anca fost consilier local, președintele PRM Turda.

Un fotbal sub nivelul ligii a 4-a.

Dupa ce am distrus grupele de copii, juniori republicani si echipa a 2-a, acum am ajuns ciuca bătăilor in liga a 3-a fără nici o victorie după 5 meciuri și cu un joc departe de liga a 3-a.

Fara orientare în teren dar probabil cu o orientare bună după banul public!

Felicitări!

Proaspatul consilier este un cunoscut contestatar al proiectului fotbalistic inceput in 2016 cat si a conducerilor avute de club de-a lungul acestei perioade.

Spiritul de critic i s-a acutizat abia dupa demiterea sa de catre fosta conducere iar surse din cadrul clubului aducand acuze referitoare la repetatele derapaje comportamentale care nu se pliau pe politica sportiva a entitatii fotbalistice a orasului.

Kolozsi Atilla este unul dintre cei care nu a uitat ca a fost demis si in plenul sedintelor consiliului local a cerut reducerea bugetului echipei de fotbal.

Avand toate parghiile ,la fel ca si toate organele media ONESTE , sa ceara lamuriri vis a vis de hotararea clubului de a nu inscrie republicani si echipa a doua in competitiile FRF si AJF ,prefera sa trimita sageti doar spre anumiti factori implicati , omitand cu buna stiinta ca hotararile se iau de catre organele de conducere ale clubului nu de catre o singura persoana.

Pandemia a lovit toate structurile sportive si activitatea acestora insa se pare ca e usor sa stai pe margine si sa arati cu degetul in directia in care iti convine…politic.

Citeste si : https://stiriturda.net/patru-infrangeri-din-patru-meciuri-oficiale-pentru-artur-podar/?swcfpc=1

P.S. : Atunci cand clubul avea juniori republicani iar Artur Podar promova echipa din liga a IV a in liga a III a sau cand ,in returul campionatului trecut , a avut un parcurs deosebit clasandu-se pe locul IV , nu au fost aduse laude conducerii sau antrenorilor nici o lauda !!