Astazi este zi cu fotbal-Sticla Ariesul Turda intalneste CSM Satu Mare.

Astazi este zi cu fotbal-Sticla Ariesul Turda intalneste CSM Satu Mare.

Stadionul Municipal Din Turda,pe unul dintre terenurile din incinta sa ,gazduieste partida dintre ACS Sticla Ariesul Turda si CSM Satu Mare.

Jocul face parte din seria de amicale perfectate de tehnicianul Artur Podar in vederea debutului Ligii a III a din a doua decada a lunii martie 2021.

Tot in acesata saptaman,marti, Sticla a dispus cu scorul de 1-0 de ACS Floresti intr-un amical disputat in nocturna pe sinteticul Dan Anca din Gheorghieni.

Atunci,Artur Podar a rulat jucatorii valizi facand un joc bun impotriva formatiei din Floresti de a carei destin s-a ocupat pana anul trecut actualul presedinte al Sticlei,cunoscutul avocat Calin Budisan.

Pentru partida de azi antrenorul turdenilor nu se poate baza pe toti jucatorii intrucat sunt destui accidentati insa partida va fi un bun antrenament din care poate sa traga concluzii vis a vis de creionarea unui 11 de baza.

Meciul va incepe la orele 12.45.

Vezi aici informatii despre fotbalul amator : minadestiri.ro/incepe-fotbalul-amator-razvan-burleanu-starea-de-normalitate-reprezinta-reluarea-competitiilor/