Articole

Articole

Articolele politice vor incerca sa arate populismul si demagogia unor partide sau vor scoate in evidenta realizarile altor partide si ne asumam doza de subiectivism pe care fiecare dintre noi o avem natural.

Punctam insa ca vom incerca sa contrabalansam ipocrizia ce o vom identifica de-a lungul timpului cu realitatea concreta a evenimentelor.

Stiri din Turda

Articole

Informatiile sportive le vom aborda din perspectiva personala cu date reale luate din surse oficiale , sursa articolelor de cultura general,amuzament sau istorice vor fi certificate prin trimiterea catre sursele de inspiratie si ,nu in ultimul rand , informatiile politice si sociale ,cu doza de subiectivism asumata, se vor baza pe realitati si date concrete care pot fi verificate.

Asadar dorim sa avem cititori din toate categoriile sociale , politice , etnice sau de orice fel pe care ii asiguram de respectul si buna noastra credinta.

Vezi mai multe si AICI

minadestiri.ro va aduce cele mai bune articole
minadestiri.ro va aduce cele mai bune articole

Agresiunea verbala sau fizica nu va fi niciodata cea care va rezolva divergentele de mentalitate ci dimpotriva ,va face sa escaladeze eventuale tensiuni existente la nivel social,politic,economic sau cultural.

Unii se vor bucura,altii se vor enerva,unii se vor amuza in timp ce altii vor fi nemultumiti insa noi vom merge mai departe indiferent de greutatile intalnite in cale.