Un alt proiect de suflet al primarului Matei Cristian este pe cale sa prinda viata-Aquaparkul Turda pe agenda de lucru a Administratiei Locale.

Aquaparkul Turda este de ieri pe agenda de lucru a Administratiei Locale astfel ca un alt proiect de suflet al primarului Matei Cristian este pe cale sa prinda viata.

Atunci cand edilul Turzii vorbea despre proiecte care necesita viziune la nivel inalt , multi sceptici luau atitudine impotriva acestora.

Vezi si :

Iata insa ca primarul Turzii isi continua nestinghetit marsul triumfal si nu numai ca face proiecte ci gaseste si finantare pentru acestea.

Matei Cristian scria ieri pe pagina sa de facebook :

Astăzi a fost semnat contractul numărul 734 din 10.01.2022 pentru studiul de fezabilitate al 𝑪𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒙𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒅𝒆 𝒂𝒈𝒓𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕 𝑨𝒒𝒖𝒂𝒑𝒂𝒓𝒌 𝑻𝒖𝒓𝒅𝒂 cu societatea S.C POLIART SRL, fiind recunoscută pe piața construcției a altor complexuri de agrement acvatic.

Contractul de servicii are ca obiect:

➡ studiu topografic vizat O.C.P.I,

➡ studiu geotehnic verificat la cerința Af,

➡ studiu hidrogeologic,

➡ scenariu securitate la incendiu,

➡ audit energetic și studiu privind utilizarea unor sisteme alternative de eficiență ridicată,

➡ studiu de fezabilitate,

➡ DTAC,

➡ proiect tehnic,

➡ CS, DDE, DTOE

➡ asistență tehnică din partea proiectantului,

➡ elaborarea certificatului de performanță energetică, precum și orice alte studii de specialitate relevante pentru realizarea obiectivului de investiții “Complex de agrement Aquapark Turda”. “

Lucrurile mari incep intotdeauna cu pasi mici insa perseverenta si munca aduc in final satisfactii majore.

Foto : https://www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial