Apel umanitar-un băiat din Turda în vârstă de 2 ani si o lună are nevoie de donații pentru a avea o șansă la o viață cât mai normală.

Apel umanitar-un băiat din Turda în vârstă de 2 ani si o lună are nevoie de donații pentru a avea o șansă la o viață cât mai normală.

Dorian,un baietel din Turda in varsta de doar 2 ani si o luna sufera de sindromul West, convulsii epileptice, tulburări de dezvoltare motorie, tulburări de limbaj expresiv, retard psihic ușor cu comportament de tip autist. 

Citeste aici : https://minadestiri.ro/?s=apel+umanitar

Bianca Țîrlea, reprezentanta companiei de consultanță medicală gratuită, SB Health Consulting a spus :

Dorian este in varsta de 2 ani si o luna, a fost diagnosticat la vârsta de 6 luni cu sindromul West, convulsii epileptice, tulburări de dezvoltare motorie, tulburări de limbaj expresiv, retard psihic ușor cu comportament de tip autist. 

Dorian a primit o sansa la un tratament care sa ii faca bine în Turcia la una dintre clinicile cu care noi, SB Health Consulting, colaborăm, dar din păcate costurile sunt mult prea mari pentru familia lui și tocmai de aceea părinții fac un apel la oamenii cu suflet mare pentru a fi alături de ei. 

Va rugam sa fiți alături de Dorian pentru al ajuta sa se facă bine si sa aibe o copilarie normala alaturi de familia lui!

Cei care au posibilitatea pot dona in contul de mai jos :

IBAN în lei RO88BTRLRONCRT00B3970802

Vezi aici : https://www.stiridecluj.ro/sanatate/un-baiat-din-turda-are-nevoie-de-ajutor-pentru-a-avea-o-sansa-la-viata-mama-va-roaga-sa-donati-daca-puteti-foto