Ansamblul de 72 de apartamente de pe strada Intrarea Negru Voda este realizat in proportie de 70%.

Ansamblul de 72 de apartamente de pe strada Intrarea Negru Voda este realizat in proportie de 70%.

🏗Construcția ansamblurilor de 72 de apartamente realizată în proporție de 70 %.
Pe strada Intrarea Negru Vodă f.n. este în execuție un ansamblu de locuințe sociale constând în 2 blocuri cu câte 36 apartamente fiecare. Finanțarea este asigurată de către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul de construire locuințe sociale conform Legii 114 – legea locuinței.
👉La această dată sunt în execuție finisajele interioare, montarea corpurilor de iluminat și obiectelor sanitare inclusiv centralele termice de apartament. Toate utilitățile vor fi asigurate la nivel de apartament inclusiv contorizarea tuturor consumurilor pe fiecare apartament.
👉De asemenea, terenul limitrof/curtea interioară va fi prevăzută cu punct gospodăresc, locuri de parcare și spații de joacă pentru copii. Din informațiile obținute în cursul acestui an este posibilă asigurarea integrală a finanțării de la minister, astfel încât ansamblul să fie finalizat și recepționat, urmând ca în conformitate cu prevederile legale aplicabile să fie atribuite locuințele familiilor care îndeplinesc criteriile impuse de lege.