Alin Tise ramane o voce singuratica-celorlalti li s-a aflat pretul corect?

Alin Tise ramane o voce singuratica-celorlalti li s-a aflat pretul corect?

Decembrie 2020 : PNL pierde practic alegerile Parlamentare iar arcul puterii se formeaza din PNL,USRPLUS si UDMR.

Asa cum era normal , frictiunile nu intarzie sa apara iar impartirea ministerelor intre membrii volatilei coalitii de la putere se duc in termeni duri…c-asa-i in politica.

Vezi si aici : stiriturda.net/liberalii-clujeni-in-deriva-usr-plus-va-avea-subprefect-la-cluj/?swcfpc=1

Clujul insa,PNL ist prin excelenta , nu-si face probleme intrucat este o forta atat la nivel local cat si national.

EROARE si BIG SURPRISE insa : centrul considera altfel lucrurile si face numiri in varii domenii FARA sa ceara parerea conducerii clujene.

Stupoarea de moment se transforma in anghioasa iar reactiile acide ale lui Alin Tise , sustinut initial de mai multi alti politicieni judeteni , se intetesc.

Reactia centrala sfideaza gravitatia clujeana si in loc de o oarecare echilibristica politica ,,gorunii,, pnlisti mai ard o palma sectiunii galben porocalii din Ardeal si trimit un prefect UDMR si un subprefect PLUS.

Iar daca pana atunci pe langa Tise se mai auzeau mici tipete de sustinere a patriotismului local se pare ca Presedintele Consiliului Judetean se uita mai nou singur la…luna.

Lucrurile insa in politica sunt ciudate si se schimba peste noapte iar daca pentru fiecare s-a gasit un pret corect e ,totusi, o chestiune de timp pana fiecare isi va dezvalui valoarea de la care se poate licita.

Pana atunci , cei ce votati, sunteti bine ?

Vedeti si aici : minadestiri.ro/alegerile-parlamentare-privite-din-spatele-usilor-inchise/