A inceput recensamantul in Romania.Vezi lista locatiilor pentru autorecenzare asistată și programul de lucru al recenzorilor ARA.

A inceput recensamantul in Romania.Vezi lista locatiilor pentru autorecenzare asistată și programul de lucru al recenzorilor ARA.

Poate ai ratat : minadestiri.ro/de-luni-incepe-la-turda-recensamantul-populatiei-si-a-locuintelor/

In conditiile in care a inceput perioda de autorecenzare care a debutat la 14 martie si se incheie la 15 mai , Prefectura Cluj aduce la cunostinta populatiei :

✅ Lista locațiilor pentru autorecenzare asistată și programul de lucru al recenzorilor ARA din județul Cluj, poate fi accesat la următorul link ➡️https://bit.ly/35ZHsvK❗

După completarea chestionarelor, în decurs de maxim 7 zile acestea sunt validate, după care se generează dovada de autorecenzare, care poate fi descărcată de pe site-ul www.recensamantromania.ro, pe baza CNP-ului personal.

🏞 Ziua liberă poate fi luată în decurs de un an, de la data realizării autorecenzării, și aceasta se acordă persoanelor care se autorecenzează folosind echipamentul propriu, dar și celor care se autorecenzează, sub îndrumarea recenzorului ARA.

🙏 Îndemnăm toți locuitorii să participe Recensământul Populației și Locuințelor, deoarece aceasta este o cercetare statistică națională care măsoară o serie de indicatori statistici deosebit de importanți pentru fiecare stat, cum ar fi numărul populației sau dimensiunea fondului de locuințe.

Captura foto : facebook.com/PrefecturaCluj